سیاتیک

سیاتیک بزرگترین عصب در بدن انسان است. این عصب از نخاع کمری آغاز می شود و از باسن به سمت اندام تحتانی حرکت می کند. درد سیاتیک معمولا در کمر ، پشت باسن ، پشت ران و تا پایین زانو احساس می شود. درد سیاتیک یک درد ناتوان کننده است که به علل مختلفی ممکن است بروز کند . این اختلال در سنین ۳۰ تا ۵۰ سال شیوع بالاتری دارد . افزایش سن ، بیماری هایی همانند دیابت ، مشاغلی با نشستن های طولانی مدت ، بلند کردن اجسام سنگین و حرکات چرخشی بسیار شدید می تواند موجب ایجاد درد سیاتیک شود.
فیزیوتراپی با توجه به شدت و علت آسیب عصب برای بیماران در نظر گرفته می شوند. تاثیر فیزیوتراپی در سیاتیک در مرحله ابتدایی بیماری بسیار بیشتر از مراحل پیشرفته می باشد . درمان سیاتیک بسته به علت درگیری و شدت درگیری متفاوت است. بسیاری از بیماران با مشکل درگیری سیاتیک با فیزیوتراپی بهبود می یابند.

 

 

دلیل درد سیاتیک
-ضربه
-پارگی دیسک بین مهره ای کمری
-ضربه با اجسام غیر نوک تیز، له شدگی و کوفتگی در باسن
-تزریق
-فشار های محیطی مثل گذاشتن و برداشتن مکرر کیف پول در جیب پشت شلوار
-درد و التهاب عضله پریفورمیس

عضله پیریفورمیس در باسن قرار دارد و تزریق روی این عضله انجام می‌شود. گرفتگی این عضله موجب درد  با الگوی سیاتیالژی می شود.
باید گفت درد سیاتیک با منشا این عضله با انجام ورزش بهبودی حاصل می‌‌شود. در غیر این صورت دردی که مربوط به اعصاب نخاعی است درمان نمی‌شود و موثرترین درمان فیزیوتراپی تخصصی می باشد.

درد سیاتیک اغلب در کمر، باسن ، پشت ران و تا پایین زانو احساس می شود.
فیزیوتراپی سیاتیک یکی از درمان های مهم در تسکین درد عصب سیاتیک است. بسیاری از مبتلایان به درد سیاتیک با درمان های غیر جراحی از جمله فیزیوتراپی سیاتیک درمان می شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *