هیپ

شکستگی مفصل ران

بیش از یک چهارم افراد بالای ۵۰ سال که دچار شکستگی مفصل ران می شوند در سال اول بعد از شکستگی به علت عوارض ناشی از این شکستگی جان خود را از دست می دهند.
بسیاری از مردم در سنین جوانی دچار ضعف عضلانی در یک طرف لگن خود هستند ، یا در میانسالی به دلایلی دچار ضعف عضلانی در یک طرف مفصل ران خود می‌شوند. بدلیل عدم بالانس عضلانی در مفصل ران افراد مسن به راحتی می افتند و دچار شکستگی می شوند و زودتر از هم سالان خود ناتوان و یا مجبور به ترک کار و فعالیت های اجتماعی خود می شوند.
فیزیوتراپی به موقع موجب ایجاد بالانس در دو مفصل ران و افزایش طول عمر فعالیت اجتماعی و اقتصادی فرد می شود . البته شادابی و نشاط هدیه‌ای است که فیزیوتراپی به لطف خداوند به شما می‌دهد. زندگی طولانی و بدون درد آرزوی ما برای شما است.

 

 

آرتروز مفصل لگن

افزایش سن یکی از مهم‌ترین و قوی‌ترین عوامل مؤثر بر آرتروز مفصل لگن و ران است. این بیماری در افراد زیر چهل سال به‌ ندرت اتفاق می‌افتد. خانم‌ها بین دو تا سه برابر بیشتر از آقایان به آرتروز مفصل لگن و ران مبتلا می‌شوند. در افراد چاق احتمال ابتلا به بیماری آرتروز مفصل لگن و ران بیشتر است. افرادی که زیاد می‌ایستند یا زیاد راه می‌روند ریسک بالایی برای ابتلا به این بیماری دارند. فیزیوتراپی می تواند برای کاهش درد و بهبود عملکرد درانجام فعالیت ها به بیمار مبتلا به آرتروز مفصل لگن کمک کند.

 

 

نکروز آواسکولار

نکروز آواسکولار یعنی مرگ بافت استخوانی درنتیجه‌ی فقدان خونرسانی. کم شدن جریان خون ممکن است در نقاط مختلف بدن بوجود بیاید و به دنبال آن سلولهایی که در معرض کم خونی هستند بتدریج از بین می روند. درنتیجه درد و محدودیت حرکت بوجود می آید. فیزیوتراپی باعث بهبود گردش خون در ناحیه می‌شود و به بهبود رشد استخوان کمک کرده و بیماری از بین می رود.